Πάρκο Τουριστικής Ιππασίας & Περιπέτειας

Στα καταπράσινα λιβαδάκια του πάρκου μας η Ντόλυ, ο Τσάρλυ και η παρέα τους περνάνε την ώρα τους μασουλώντας χορταράκι, απολαμβάνουν τον καθαρό αέρα και ατενίζουν τις κορφές του Βελουχίου, της Καλιακούδας, της Χελιδόνας... Το SALOON PARK είναι η καλύτερη επιλογή για να περάσετε μία μέρα γεμάτη συγκινήσεις. Δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες σε ένα πλήρως οργανωμένο και ασφαλή χώρο αλλά και ξεκούραση στο SALOON CAFE.

SALOON... THE BAR

Στην καρδιά του βουνού, το SALOON BAR σας προσφέρει όλες τις εποχές του χρόνου μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Ένα ξύλινο καταφύγιο μέσα στο SALOON PARK, που συνδιάζει την ομορφιά της ελληνικής φύσης και την παράδοση του αμερικανικού νότου. Υπό τους ήχους της Classic Rock, South Rock Country και Blues.
Το Saloon βρίσκεται: 4 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου Προυσού, τηλ: 2237024606.

SALOON PARK...

Ένα μέρος μοναδικής φυσικής ομορφιάς, ένας προορισμός για μικρούς και μεγάλους, όλες τις εποχές.

Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του (Σαλούν), στο Πάρκο Τουριστικής Ιππασίας που βρίσκεται στο Καρπενήσι της Ευρυτανίας.
 
Ευχόμαστε, να μας επισκεφτείτε και να περάσετε αξέχαστες στιγμές σε ένα μέρος μοναδικής φυσικής ομορφιάς, ένας προορισμός για μικρούς και μεγάλους, όλες τις εποχές.
 

Για άμεση επικοινωνία καλέστε μας τηλεφωνικά στο αριθμό 22370 24606 (Saloon) και 22370 21033 (Kasmir).

Translations
Greek Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
Saloon LIVE